ULDUM CRITERIUM 2018

Onsdag aften var Robert "Puls 180" afsted som ene TLUV'er til Uldum Criterium.

Robert beretter: "UCM Kriterium 2018 i Uldum skulle prøves her til aften. Og det var en fed oplevelse. Super set up med bl.a. orgel og røgkanon ??. Og selvfølgelig også en masse cykeltalenter (ca. 65) og alle med store ambitioner for aftenens race ?

Ruten var en ca. 7 km rundstrækning som skulle køres i en time + omgang. Med modvind og sidevind. (Medvinden føltes fraværende i dag ?) Første omgang med master og så var der race ?. Der blev gået til makronerne lige fra start. Der blev rykket og lukket, rykket og lukket....og jeg holdte mig heller ikke tilbage ?.

Efter et utal af forsøg lykkedes det med 2-3 omgange tilbage at komme afsted i en stærk 6 mands gruppe. Som stort set holdt sammen til stregen dog med undtagelse af en enkelt som udnyttede lidt passivitet til st stikke og køre alene med 3km til stregen som vinder. Min tændstikæske var tømt, så jeg "lod" ?de unge spurte om 2. og 3. pladserne ? og sluttede som sekser. En placering som jeg efter omstændighederne og set i lyset af talentmassen er ok tilfreds med ?

UCM Kriterium kan klart anbefales. Total styr på sikkerheden, fin rute og festligt/herligt skævt set up omkring løbet. Alt var som det skulle være ?"

Stærkt kørt og fed beretning. ? Det må kunne lokke lidt flere afsted næste år. ?

Photocredit: Velovers.dk