feltet.dk

Feltet.dk - Alt om cykling
  1. I samarbejde med cykelsøgemaskinen Velomio.com præsenterer Feltet.dk og Motionsfeltet.dk ugens fem skarpe og relevante tilbud.
  2. Timerekordindehaveren Victor Campenaerts er ikke helt færdig med at køre i den rød-hvide Lotto Soudal-trøje for i år, da han i forbindelse med en fejring af hans timerekord på cykelbanen i Gent vil...
  3. Julie Leth og Lasse Norman Hansen fortsatte onsdag aften deres allerede fænomenale banesæson ved at vinde DM i omnium på Thorvald Ellegaard Arena.
  4. Matteo Trentin har haft en flot sæson med seks sejre, indebærende en solo-sejr på 17. etape af Tour de France, men på trods af det kan han alligevel ikke stille sig helt tilfreds med sin sæson, da...
  5. Det blev til en tæt duel mellem de to topfavoitpar, da tredje etape af Brasil Ride blev kørt i går aftes. Sebastian Fini og Julian Schelb er fortsat i top-10.
  6. Den hurtige og talentfulde italiener, Luca Mozzato skifter fra næste sæson til Vital Concept - B&B Hotels, hvor han både håber på at blive en del af klassikertruppen på holdet samt at fortsætte sine...
  7. Sebastian Henao har kørt for britiske Team Sky siden 2014, og selvom holdet nu hedder Team Ineos, fortsætter den 26-årige colombianer på holdet de næste to sæsoner.
  8. Deceuninck - Quick-Step har skrevet kontrakt med amerikanske Ian Garrison, som skifter fra Hagens Berman Axeon.
  9. De danske WorldTour ryttere har i sæsonens løb stået for intet mindre end syv sejre. Få her overblikket over, hvem af danskerne der vandt hvad i årets løb.
  10. Landevejssæsonen 2019 er ved vejs ende, hvorfor vi her giver dig en oversigt over de danske rytteres placering på UCIs verdensrangliste.