feltet.dk

Feltet.dk - Alt om cykling
  1. Jumbo-stjernen spår, at Covdid-19-pandemien kunne give sporten en mulighed for at ændre sæsonen, så den slutter senere på året og ligeledes begynder senere året efter. 
  2. Nu kan du vinde et lækkert 45mm carbon hjulsæt med keramiske lejer til en værdi af 7.399 kroner!
  3. Den 31-årige brite forsøger sig i disse tider med den virtuelle platform Zwift, som så mange andre. Dog er det lige en anelse hårdere end forventet, mener han. 
  4. Ifølge den danske sportsdirektør er den nu pensionerede rytter Lars Bak værd at fremhæve som en enormt dygtig hjælperytter, dengang han var aktiv. Faktisk en af bedste som Brian Holm har arbejdet...
  5. Hvis du ligesom os bare ikke kan få nok af Tour de France, så tjek de sportslige babushkadukker vi har fået i webshoppen.
  6. Den tidligere spanske rytter har besluttet at hjælpe til i kampen mod Covid-19 ved at sætte en af sine cykler på auktion og donere pengene til Røde Kors. 
  7. Giro-vinderen fra 2019 fortæller om, hvordan Covid-19 har ramt hans hjemland Ecuador samt sine tanker om resten af sæsonen.
  8. Det belgisk endagsløb Primus Classic har tilbudt at opgive sin plads til et af sportens monumenter. Dermed ville Flandern Rundt finde sted en uge før VM. 
  9. Team INEOS arrangerer nu både løb mellem holdets ryttere på Zwift og træningsture med holdets ryttere for alle fans og motionister på samme platform.
  10. Vi stiller cykelløbsabstinenserne med lidt guld fra gemmerne - i dag kan du gense Fabio Jakobsens imponerende sejr i Scheldeprijs fra 2019.